Antal Balázs
Antal Balázs elnyerte már a Legjobb beszélőnek és rögtönzőnek járó szalagunkat is. Mókamester, profi Chewbacca utánzó, egyébként a Balaton-felvidéki Nemzeti Park térinformatikusa. Nemrég elvégzett egy masszázs tanfolyamot. Ha teheti, túrázik vagy kapásra vár a Velencei-tónál. A jó hangulat és társaság, amit a leginkább élvez a kedd estékben.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
1/10
 

Antalné Bökfi Kata
Antalné Bökfi Katának főleg az egyetemi munkája során fontos az előadásmód fejlesztése. Első TM élménye Debrecenhez kötődik, majd 2016-ban Veszprémbe költözött. “Amikor ideköltöztem, az egyik első dolgom volt jelentkezni, mert tudtam, hogy itt fogom megtalálni azt a közösséget, ahol biztosan találkozhatok izgalmas, érdekes emberekkel. Bejött!”

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
3/10
 

Bodogán Iván
Iván az interword online marketing ügynökséget vezeti és 6 fantasztikus kollégájával nap mint nap klassz dolgokat alkotnak. Gyakran ad interjút, tart előadást a munkája során. A Toastmasters segíti abban, hogy a fellépései se neki, se a közönségének ne okozzanak frusztrációt. Két nagyszerű gyermek büszke édesapja. Mindemellett a sport is meghatározó része az életének, valamint hangmérnökként imádja a zenés produkciók szakmai megfigyelését – azaz koncertrajongó 🙂

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
2/10
 

Csizmadia Tibor
Tibi sokéves oktatási tapasztalattal rendelkezik, azonban úgy gondolta, hogy a Toastmasters által még hatékonyabbá válhat gondolatainak rendszerezése. Éppen ezért, a rögtönzések a kedvenc része, ahol a gyors-gondolkodást fejlesztheti. Amit még bizton állíthatunk róla, hogy könyvfaló és mindenre kíváncsi, igazi ínyenc, gyakran kóstol bele különböző nemzetek ételeibe.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
5/10
 

Csordás Balázs
Balázs a Pannon Egyetem vegyészmérnök hallgatója. Fontosnak tartja, hogy az ember folyamatosan fejlessze a képességeit, új dolgokat tanuljon, kommunikációs területen is, hiszen a magabiztos előadásmód, a szép beszéd az élet minden területén nagyon hasznos. Szeret kísérletezni, a Retorika Klub eseményein is mindig új dolgokat próbál ki – hiszen nincs is ennél jobb alkalom erre! A kétheti találkozókban a jó hangulatot, a sok nevetést és vidámságot szereti a legjobban.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
2/10
 

Danyi István
Stipi szervezetünk elnökségi tagja. Főállásban az Emerson Process Management, Valve Automation Székesfehérvár Sales and Application Engineer pozícióját tölti be. A Kollektíva trénereként csoportdinamikával és vezetői készségfejlesztéssel is foglalkozik. Belefér még egy hobbi is? Naná, társasjátékozik, amikor csak lehet.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
6/10
 

Domonkos Anna
Anna az Eötvös Károly Megyei Könyvtár könyvtáros informatikusa. Már régóta keresett egy olyan közösséget Veszprémben, ahol barátias légkörben fejlesztheti előadói készségeit. 2016 nyarán ránk is talált, azóta már ő is alapító tagjaink egyike. Ha ideje engedi, stratégiai játékokkal játszik és társasjátékozik. Talán ezért lett ő a rögtönzéseink egyik legkreatívabb szervezője.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
1/10
 

Filep Szilvia
Szilvi 2016-ban költözött a családjával Veszprémbe és nagyon megtetszett neki a lehetőség, hogy új embereket megismerve az előadástechnikai képességit is fejlesztheti egyszerre. A kommunikáció és beszéd nem áll messze tőle, marketing és kommunikációs szakember, jelenleg főként szellemi területen dolgozó szabadúszó vállalkozókat segít a kapcsolatépítésben. A több mint 1000 fős budapesti Freelancers in Hungary meetup szervezője, a Freelancer Festival alapítója, a Freedom X Fest társszervezője.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
2/10
 

Gombás Kornél
Kornél talán az egyik legrégebbi tagja a veszprémi Toastmasters klubnak. Bár anno nem sietett az első részvétellel, ma már az elsők között érkezik a kétheti eseményekre. Kommunikációs és marketing referensként dolgozik a Pannon Egyetemen, mellette ceremóniamester és benne van minden izgalmas projektben, ahol emberekkel foglalkozhat.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
5/10
 

Harazin Tibor
Tibor a Continental vállalat minőségügyi osztályvezetőjeként s egyetemi oktatóként nagy gyakorlattal rendelkezik a szakmai előadások területén, azonban úgy véli, hogy a Toastmasters veszprémi klubjában minden alkalom egy újabb lehetőség az önfejlesztésre és egy kellemes kikapcsolódás is egyben. Sajátos humorával és előadásmódjával mindig mosolyt csal az arcunkra.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
4/10
 

Hertelendi Szilárd
Szilárd informatikus, ami jelenleg azt jelenti, hogy programozással tölt el napi 8 órát. Rögtönzéseiből hamar kirajzolódott, milyen sok érdekességgel foglalkozik. Szinte bármilyen tevékenység örömmel tölti el, ami a természettel kapcsolatos. Legszívesebben gyümölcstermő növényekkel és kutyákkal foglalkozik. A Toastmasters segítségével szeretné elérni, hogy ismereteit, élményeit még könnyedebben adhassa át.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
4/10
 

Jakabné Rácz Ildikó
Ildikó 6 éve egy falusi bölcsődében tevékenykedik kisgyermeknevelő pedagógusként. Munkájából adódóan nagy előadói gyakorlattal rendelkezik, mégis szeretene tovább fejlődni a beszédtechnika területén. Szabadidejében önkéntesként segít a Veszprémi Nagycsaládos Egyesületben. Emellett mesterképzésre készül a neveléstudomány területén és éppen újjáéleszti 2 évig pihenő vállalkozását.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
5/10
 

Karcagi Péter
Peti egy Mesterelme csoportban hallott először rólunk. Mára alapító tagjaink egyike. A Cogitate Games Kft. vezetőjeként és társasjátékozóként tudja milyen fontos a kommunikáció egy csapatban. Hobbi csillagász, de, ha nappal futnál vele össze, a Betekints-völgy a kedvenc helye.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
4/10
 


Lantos Dávid
Dávid a filmiparban dolgozik 3D Computer Grafikusként közel 10 éve, ahol nagyon fontos a csapatok közötti kommunikáció. Céljai között szerepel egy ilyen csapat vezetőjévé válni, ahol elengedhetetlen a szakmai tudás és kommunikáció kombinációja. Szerinte az igazi kihívás eljutni a határunkig és megpróbálni túlszárnyalni azt!

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
2/10
 

Mezei Orsi
Orsi a közösségi művelődés és ifjúsági munka területén dolgozik immár 10 éve. Az Új Nemzedék Veszprémi Közösségi tér vezetőjeként nap mint nap próbára teszi kommunikációs képességeit. Fontosnak tartja, hogy egy olyan közösséghez tartozzon, ahol ebben fejlődhet és ehhez támogatást kaphat. Hobbija mindenféle kézműves és kreatív alkotói tevékenység, de írt már helytörténeti könyvet is. – „A Toastmasters estek egy-egy fáradt hétköznap estén is feltöltődést adnak.”

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
3/10
 

Nagy Ildikó
Ildikó közgazdász, gazdasági tervezéssel foglalkozik. A facebook-on találkozott a veszprémi Toastmasters klubbal, és egyből felkeltette az érdeklődését. Régóta szeretett volna nyilvános beszédben fejlődni, erre remek lehetőségnek bizonyultak a kétheti találkozók. „Úgy érzem, megérte csatlakoznom, sokat fejlődtem az elmúlt fél évben.”

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
5/10
 

Pató Sándor
Sanyi a Silver Frog Informatikai Kft. egyik alapítója. Karcagi Peti meghívására érkezett hozzánk, azóta túl van számos beszédprojekten. Már tudjuk róla, hogy a vállalkozás és az önfejlesztés nemcsak a munkája, hanem a hobbija is egyben. Megkérdeztük, mit élvez a TM esteken? – „Jó hangulat, fejlődés, jó fej emberek. mi kell még?”

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
2/10
 

Pusztai Ádám
Ádám 2014-ben a PestBeszéd klub egyik estje után döntötte el, hogy Veszprém sem maradhat ki a jóból és immár 3. éve a Toastmasters veszprémi szervezetének alapító tagja és vezetője. TEDx kurátorként és TEDxYouth előadóként is találkozhattál már vele. Élethosszig tartó tanítóként, a kommunikáció és a vezetési készségek fejlesztésében szerzett tudását a Kollektíva tréningjein keresztül ismerheted meg. Gyere és lesd el a legjobb módszereit nálunk.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
10/10
 

Szalai Ákos
Ákos egy erőmű vállalatnál dolgozik, ahol áramot és hőt termelnek az ország valamennyi városának. Régóta követi a TEDc előadásokat. A Toastmastersről A “szavak ereje” – Szabadítsd ki magad című előadásban hallott először, majd 2017 nyarán ki is próbálta magát nálunk. Érdekli a jövő, a mesterséges intelligencia és a sikerrel kapcsolatos pszichológia könyvek. Az extrém sportok híveként long-, mountain-, és snowboardozik.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
0/10
 

Szalkai Zsófia
Zsófi a Pannon Egyetem tanár szakos diákja, mellette egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozik, ő a bölcsész a csapatban J. Imádja a nyelveket, angolt és olaszt is tanít. Sokat szerepel közönség előtt, ezt szeretné tökéletesíteni a Toastmasters segítségével, a munkájában és a magánéletben is fontosnak tartja, hogy jól meg tudja fogalmazni a gondolatait. Nemrég költözött Veszprémbe, ezért nagyon örült annak, hogy van olyan közösség, ahol az egyetemen kívül új embereket ismerhet meg, akik ráadásul nagyon jófejek :).

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
3/10
 

Urbán Béla
Béla az egyik legválasztékosabban fogalmazó tagunk tette fel az i-re a pontot, pontosabban a 2 után a 0-át ahhoz, hogy nemzetközileg bejegyzett klub lehesssünk, ugyanis ő a 20. alapító tagunk! A hétköznapokban vegyészként találkozhatsz vele a Pannon Egyetemen. Szabadidejét a Japán kultúra és nyelv tanulmányozásával tölti, rengeteget olvas és túrázik.

Az Elismert Előadóvá válás útján itt tart:
2/10